Hoppa till textinnehållet

Kundmiljonen

Kundmiljonen Tjej med gitarr i studio

Till vilka skulle du vilja lämna ett bidrag? Nu har du möjligheten att föreslå en förening eller organisation som mottagare för att utveckla deras verksamhet.

Vad är Kundmiljonen?

Stiftelsen får varje år ta del av bankens vinst, pengar som stiftelsen delar ut genom bidrag till projekt som utvecklar vår bygd. Bidragen som beviljas ska stärka tillväxten och utvecklingen i Skaraborg inom kultur, idrott, forskning, utbildning och näringsliv.

I år, jubileumsåret 2020, kommer stiftelsen även dela ut medel genom Kundmiljonen, där du som är kund hos oss själv får vara med och önska medel till en förening eller organisation du vill stötta.

Pengarna ska användas för att utveckla föreningen. De får inte användas till lön, arvoden, löpande verksamhet eller reparationer och underhåll.

 

Varför Kundmiljonen?

Vi vill ge våra kunder möjlighet att vara delaktiga och påverka vårt arbete med att göra våra orter och samhällen bra att bo, verka och leva i.

 

Vilket belopp kan man ansöka om?

50 mottagare kan få 20.000 kr vardera. Totalt kan vi dela ut upp till 1 miljon kronor.

 

Vem kan göra ansökan?

Du som gör ansökan ska vara kund i Sparbanken Skaraborg. Som kund räknas man om man har regelbunden inkomstinsättning i banken, såsom lön eller annan ersättning.

Ansökan måste följa stiftelsens bidragspolicy.

 

Vem kan vara mottagare?

Mottagare ska vara en organisation eller förening som betyder mycket för lokalsamhället och bidrar till samhällsutvecklingen. Organisationen eller föreningen ska vara registrerad (inneha organisationsnummer) och öppen för allmänheten och inte ha vinstdrivande verksamhet. Vidare ska verksamheten bedrivas inom bankens verksamhetsområde.

 

Hur gör jag en ansökan?

Ansökan görs i vårt digitala ansökningssystem och kan göras t o m 31 augusti 2020.

  • Anmälan är nu stängd


När får man besked om beslut?

Besked lämnas löpande efter hantering. Ansökningar som inte beviljas får besked genom meddelande i internetbanken/mobilbanken. Beviljade ansökningar blir kontaktade via telefon.

 

Hur går utdelningen till?

Utdelningen sker efter överenskommelse med stiftelsen/banken och kommer att dokumenteras. Du som söker ska vara beredd att delta på foto och i film.