Hoppa till textinnehållet

Företag

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar.

Kampanjpris Företagspaket Plus!

Faktureringstjänst och mycket mer ingår.

Förändring för inlösen av utbetalningsavier hos banker från den 10 oktober

Från och med den 10 oktober 2020 sker en förändring som innebär att banker på den svenska marknaden inte längre kan lösa in avier från en annan bank. Det påverkar bland annat vart mottagaren av utbetalningsavier kan lösa in dessa. Svenska Bankföreningen har beslutat att den bank som är utbetalande part av en utbetalningsavi ska ansvara för hanteringen av den.

Skog och lantbruk

Du kan få hjälp med allt från finansiering när du ska rusta gården och köpa nya traktorer.

Farmers in a field examining crop.

Pension

Företagare saknar ofta tillräckligt med pensions- och försäkringsskydd. 

Mother with two children looking at different devices.

Spara och placera

Hur företaget väljer att spara och placera beror på er situation och era mål.

Two focused people in a meeting.

Sparbanken Skaraborgs entreprenörspris

Sparbankensstiftelsen Skaraborg instiftar ett nytt entreprenörspris. Syftet med priset är att främja entreprenörskap inom bankens verksamhetsområde och lyfta fram företag eller personer som på ett föredömligt sätt bidrar till lokal utveckling och tillväxt.

Sparbanken Skaraborgs entreprenörspris

Starta eget

Vi hjälper dig med allt för en bra start: smidiga betallösningar, rätt försäkringar för företagets trygghet och finansiering som passar ditt företag.

Digitala tjänster

Lägg mer tid på ditt företag och mindre tid på administration. Med våra digitala tjänster blir vardagen enklare och mer effektiv.

Kundcenter Företag

Med vår tjänst kundcenter företag vill vi göra det enklare för dig, så att du kan fokusera fullt ut på ditt företag. Oavsett var du befinner dig är hjälpen från oss bara ett telefonsamtal bort. Du får snabbt hjälp med företagsrelaterade bankärenden.