Meny

Vi är Sparbanken Skaraborg

Här, i hjärtat av Skaraborg finns vi. Vi har tillgängligheten, kompetensen och förståelsen för vad som gör skillnad, i små som stora frågor. Vi är din bank, oavsett om du är en privatperson, driver det mindre eller större företaget.

Som kund hos oss är du en del i något större, tack vare dig kan vi avsätta en del av vår vinst till vår ägarstiftelse Sparbanksstiftelsen Skaraborg som återinvesterar i utvecklingsprojekt inom idrott, kultur och forskning. Projekt som i sin tur gör det mer attraktivt att leva, bo och arbeta i Skaraborg. I över 175 år har vi främjat god utveckling, sparsamhet och tillväxt i Skaraborg och det vill vi fortsätta med. Grattis till oss som får driva bank här, i hjärtat av Skaraborg och tack till dig som är med på vår resa!

Där grödorna växer, när familjen växer, Skaraborg växer.
Välkommen att växa med oss.

Sparbanken Skaraborg
Sparbanken Skaraborg

Återinvesteringar

Sparbanken Blackbox, utvecklingsstipendier till talanger, ekonomiutbildning för ungdomar, utvecklingen av Vilanområdet i Skara och platsutveckling av naturområdet Rösjö Mosse är en handfull av dom projekt där vi tillsammans med vår stiftelse återinvesterat i projekt för utvecklingen av Skaraborg.

Sparbanken Skaraborg

Hållbarhet

Vi jobbar för en hållbar utveckling genom att främja social, etisk, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. Social genom att engagera oss i samhället. Etisk och miljömässig genom att erbjuda tjänster och produkter som gör gott för människor och miljön. Ekonomisk genom att hjälpa dig till en bättre ekonomi.

Sparbanken Skaraborg

Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång! Hos oss finns all kompetens vi som bank och du som kund behöver. Är du nyfiken på oss som arbetsgivare?

Sparbanken Skaraborg

Våra kontor

En av våra större satsningar är ombyggnationen av våra kontor, för att göra dom till de bästa av mötesplatser för våra medarbetare och kunder. Med rum för ny teknik och bättre anpassade lokaler till fler typer av möten mellan dig och oss.

Ung Företagsamhet

UF-företagande betyder att du under ett år i gymnasiet startar, driver och avvecklar ett företag som en del av dina studier.

Sponsring

För oss är föreningslivet inom idrott och kultur viktiga delar i samhället, vi bryr oss om den bygd vi verkar i och dess invånare.

Tidningen Aktuellt

Aktuellt från Sparbanken Skaraborg delas ut till hushållen inom vårt verksamhetsområde, Skara, Vara, Götene och Nossebro.

Säkerhet

Du som använder våra tjänster på internet eller via mobilen måste kunna känna dig trygg och inte oroa dig för intrång.

Kika gärna in på våra sociala medier för att se mer om oss

Sparbanken Skaraborg