Hoppa till textinnehållet

Vi utvecklar Skaraborg

Sparbanken Skaraborg - Kontorsbild

Vi är en fristående bank i Skara, Vara, Götene och Essunga kommun i Västra Götalands län. Här finns vårt huvudkontor, våra specialister och rådgivare. Och det är här våra beslut fattas. Den vinst som banken genererar stannar kvar i bygden.

Arbeta hos oss

Vi har inom de närmaste åren flera avgångar på grund av pensioneringar. Är du intresserad av att arbeta hoss oss är du välkommen att registrera ditt CV och personliga brev.

Organisation

Sparbanken Skaraborg AB ägs av Sparbanksstiftelsen Skaraborg. Sparbanken Skaraborg ska vara en bank som kännetecknas av lokal förankring, korta beslutsvägar, kvalité och enkelhet i möte med kund.

Att lära unga ekonomi är en del av vårt samhällsengagemang

Vi har en lång tradition av att sprida kunskap om pengar, sparande och företagande. Vi vill inspirera barn och unga till att ta kontroll över sin ekonomi och påverka sin framtid.

225 miljoner till Skaraborg

Sparbanken är unik. Grundtanken är att främja sparsamhet och att se till att de resultat som genereras stannar kvar i bygden. Fram till och med 2020 har vi medverkat i finansieringen av en rad olika små och stora projekt med över 225 miljoner kronor.

Vi utvecklar Skaraborg

Tidningen Aktuellt

Aktuellt från Sparbanken Skaraborg delas ut till hushållen inom vårt verksamhetsområde, Skara, Vara, Götene och Nossebro.

Miljö

Vi har bestämt oss för att värna miljön och bidra till en varaktig uthållig samhällsutveckling i vårt verksamhetsområde.

Säkerhet

Du som använder våra tjänster på internet, i telefonen eller via mobilen måste kunna känna dig trygg och inte oroa dig för intrång.

Ung Företagsamhet

UF-företagande betyder att du under ett år i gymnasiet startar, driver och avvecklar ett företag som en del av dina studier.