Hoppa till textinnehållet

Sparbanksstödet - 12 miljoner extra i lokalt stöd

Two girls on a piggyback ride

Sparbanksstödet är Sparbanken Skaraborgs samlade hjälp till kunder, föreningar och organisationer med anledning av coronaviruset. Vi värnar om våra kunder och vårt samhälle och är måna om att hjälpa till. Här hittar du olika former av stöd som vi erbjuder.

Föreningar, organisationer och näringsliv

Genom vår stiftelse har vi avsatt ett extra stöd om 12 miljoner kronor för föreningar, ideella organisationer och näringslivsfrämjande insatser.

Two kids and a man on the reserve bench at a football field.

Privatkunder

Som privatkund har du möjlighet att ansöka om amorteringsbefrielse och du kan också få stöd och rådgivning kring hela din ekonomi, som sparande och pension.

Smiling woman leaning shoulder against wall

Företagskunder

Våra företagskunder har möjlighet att ansöka om amorteringsbefrielse på lån, avbetalning och leasing. Företag kan också få hjälp att navigera i de statliga stödpaketen och få råd om finansieringslösningar.

Man holding coffee cup.

Vad är Sparbanksstödet?

I en tid när världen är upp och ner, människor är isolerade, permitterade och ekonomin för många föreningar och företag blöder, är det viktigare än någonsin att tänka på det lokala.

Vi utvecklar Skaraborg

Tillhör du en riskgrupp?

Då erbjuder vi möjlighet att boka ett enskilt möte som kan hållas i ett avskilt rum utan kontakt med andra kunder. Du bokar mötet via vårt Kundcenter på telefonnummer 0511-280 00.