Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen att söka utvecklingsstipendier!

En ung kvinna använder sin mobil
2018-02-22

Sparbanken Skaraborg har, genom Sparbanksstiftelsen Skaraborg, instiftat utvecklingsstipendier inom idrott, kultur och förening för att ge möjlighet för enskilda personer att få erkännande och utvecklas.

Stipendiet ska utgöra ett mervärde för en driven, engagerad och kunnig person. Stipendiet ska också direkt eller indirekt innebära stimulans för den sökandes omgivning. Stipendiet tilldelas personer som bor i eller har nära anknytning till Sparbanken Skaraborgs verksamhetsområde. Utdelning sker en gång på våren och en gång på hösten. Stipendiet söks i egen person.

Varje stipendium är på 10 000 kronor och kan delas ut till enskild. Stipendiesumman är avsedd att användas för fortbildning och utveckling inom stipendiatens kompetensområde. För utvecklingsstipendie förening ges 10 000 kronor till en enskild inom föreningen och 5000 kronor till utveckling av föreningen.

Ansökning

Sista dag för ansökan av vårens stipendier är den 31 mars och för höstens den 30 september.

Läs mer och ansök om stipendierna


Välkommen med din ansökan!

Stäng Skriv ut