Hoppa till textinnehållet

Vi firar med erbjudanden för din ekonomi

Det är tack vare alla er som väljer att ha sina bankaffärer hos oss - som gör att vi har 175 år bakom oss. Tack vare er är det också möjligt för oss att dela ut en del av vår vinst till vår ägare Sparbanksstiftelsen Skaraborg som i sin tur återinvesterar i projekt inom idrott, kultur och forskning som bidrar till utveckling och gör det attraktivt att leva, jobba och bo här. Tack för att du är kund hos oss!

Erbjudande

När sparandet växer

Ge barnen en bra start i livet! Hos oss kan du spara pengar på ett sparkonto eller välja att placera dem i fonder. Börja månadsspara eller höj ditt barns månadssparande i fonder med valfri summa* så sätter vi in samma summa som en extra insättning till ditt sparande!

*Gäller upp till 500 kronor för barn mellan 0–16 år. Erbjudandet gäller från och med 14–30/11 på våra bankkontor i Skara, Vara, Götene och Nossebro eller via vårt Kundcenter på 0511-280 00.

Sparbanken Skaraborg

När tryggheten växer

Med Trygghetskollen får du koll på dina försäkringar och din trygghet om det oväntade skulle hända. Om du bokar Trygghetskollen under veckan får du 175 kronor i presentkort hos den lokala handeln*

*Boka en trygghetskoll under perioden 14-30/11 (genomförd senast 28 februari 2023) och få ett presentkort på 175:- att handla för i lokala butiker i ditt närområde. Erbjudandet gäller när du bokar via våra bankkontor i Skara, Vara, Götene, Nossebro, vårt kundcenter eller via sparbankenskaraborg.se

Sparbanken Skaraborg

Ta del av erbjudandet

Ring Kundcenter

Få personlig och professionell service av våra lokala rådgivare.